Reprezentačná prestávka priniesla aj v poradí druhé regionálne zrazy dorastencov U17 a starších žiakov U15

Novembrový asociačný termín IFF priniesol aj regionálne zrazy kategórií dorastencov U17 a starších žiakov U15. Program bol opäť rozdelený do troch dní a chlapci boli na zrazy rozdelení podľa ich regionálnej príslušnosti. 

Ako zrazy regionálnych výberov prebiehali a čo nás čaká v práci s mládežou prezradil tréner U17 a zároveň koordinátor RV-CH U15 - Patrik Pelegrin. 


"V poradí druhé zrazy regionálnych výberov kategórií dorastencov U17 a st. žiakov U15 boli opäť rozdelené do troch dní počas IFF termínu. Výber hráčov sa zúžil, resp. obmenil na základe prvotnej identifikácie a priebežného skautingu. Tréningové jednotky boli zamerené na herné situácie, ktoré simulovali prechody, resp. prepínania z útočnej do obrannej fázy, či už pri rovnovážnom stave alebo zvýhodnenom počte hráčov na hracej ploche.

V prednáškovej časti sme sa povenovali kondičnej analýze z pohľadu špecifckých potrieb “florbalsitu” a zároveň predstavili test. diagnostiku príslušných ktg. DO U17-SŽ U15, v rámci ktorej by sme aj týmto príspevkom chceli požiadať o spoluprácu pri jej realizácii na základe dodaných podkladov od regionálnych sekretárov z uplynulého týždňa. Rovnako na základe prvých dvoch zrazov budú na kluby odoslané odporúčania, ktoré môžu postupne implementovať do svojho tréningového procesu.

Najbližšie sa výbery stretnú vo februári (02.-04.02.) a po stretnutí repre trénerov vás budeme priebežne informovať o ďalšom postupe."


#mládež


Fotogaléria


Odoberajte newsletter