Slovenský florbal a Fortuna rozširujú svoje partnerstvo

Zviditeľnenie strategického partnera slovenského florbalu je predzvesťou ďalších spoločných projektov 

Slovenský florbal a stávková spoločnosť Fortuna rozširujú svoje partnerstvo

Najnovším vyjadrením spolupráce je branding na dresoch rozhodcov extraligy mužov aj žien. Známe žlto-čierno-biele logo malo premiéru na domácich florbalových palubovkách vo víkendových stretnutiach oboch najvyšších súťaží, v ktorých zhodne vrcholí základná časť určujúca poradie pred play-off sezóny 2022/2023.


Spolupráca slovenského florbalu a Fortuny sa začala už minulý rok. Stávková spoločnosť podporila reprezentáciu mužov na novembrových majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku. Zverenci Radomíra Mrázka napokon obsadili v Zürichu a Winterthure siedmu priečku, čím vyrovnali svoje rekordné umiestnenie z predošlých MS. 

7. tím sveta na MS mužov vo Švajčiarsku. FOTO: Michal Tarabík

„Florbal patrí k najrýchlejšie sa rozvíjajúcim halovým odvetviam a získava čoraz väčšiu popularitu aj medzi športovými fanúšikmi na Slovensku. Sme preto veľmi radi, že sme naše logo a meno spojili práve so slovenským florbalom,“ skonštatoval vtedy na prezentačnej tlačovej konferencii generálny riaditeľ stávkovej spoločnosti Fortuna Ľudovít Vyskoč.

Fortuna podporila už novembrovú cestu slovenskej reprezentácie mužov na MS vo Švajčiarsku. Zároveň predznamenal, že ide o prvý z mnohých zaujímavých spoločných projektov, nie jednorazovú záležitosť. Slovenský florbal a Fortuna na základe vzájomne dohodnutého strategického partnerstva momentálne posúvajú do štádia finalizácie viacero zásadných noviniek, ktoré predstavia v dohľadnom čase. Týkajú sa už záveru sezóny 2022/2023, ale aj budúceho súťažného ročníka a dokonca letného obdobia medzi nimi.

„Teší nás, že sme v súlade s jesennými avízami urobili ďalší krok pri uvádzaní našich spoločných zámerov a cieľov do florbalovej praxe. Nadšene vnímame sústavný progres slovenského florbalu a sme odhodlaní pomôcť mu pri kontinuálnom napredovaní,“ dodal Ľudovít Vyskoč.

Generálny riaditeľ stávkovej spoločnosti Fortuna Ľudovít Vyskoč (vpravo) a prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko. Foto: SZFB/Michal Tarabík


„Spája nás úprimná vášeň pre šport, ktorá dáva našej práci pridanú hodnotu. Stojí pred nami dôležitá a zaväzujúca úloha spoločnými silami urobiť florbal atraktívnejší, viditeľnejší a populárnejší. Chceme, aby sa z neho stal lovemark s čoraz širším fanúšikovským zázemím aj početnejšou aktívnou základňou. Vďaka stávkovej spoločnosti Fortuna dostáva toto naše úsilie novú dynamiku,“ vyhlásil prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko.


Florbalové pondelky – pravidelné živé televízne prenosy na celoplošnej televízii JOJ Šport, viac ako 250 online prenosov z najvyšších súťaží na Huste.tv, spolupráca s externými médiami ale aj zvýšená mediálna a finančná podpora klubov. To všetko postupne posúva slovenský florbal vpred. Sme radi, že nám silný partner na tejto náročnej ceste bude kryť chrbát. Spoločne s vami. 


Fotogaléria


Odoberajte newsletter