Streda v znamení Medzinárodného dňa florbalu aj s darčekom od Slovenského florbalu

Streda - 12. apríl bude patriť FLORBALU. Tento dátum totižto patrí Medzinárodnemu dňu florbalu, ktorý opäť rozhýbe celé Slovensko! 


Slovenský zväz florbalu v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR po minuloročnom veľkom úspechu pokračuje v tradícii jedinečného florbalového dňa. Žiaci a žiačky na školách po celom Slovensku si môžu so sebou do školy priniesť florbalky a počas dňa si zahrať náš obľúbený florbal. Kdekoľvek a kedykoľvek - cez prestávku, po vyučovaní, na telesnej, na chodbe, ihrisku, v telocvični, na dvore... Chceme, aby si deti vo svojej škole napríklad počas hodín telesnej výchovy, počas veľkej prestávky alebo po vyučovaní, alebo v telocvični, vonku na dvore, s chuťou zabehali, zahrali si florbal, pretože šport a pohyb sú skvelé v akejkoľvek podobe. Oslávme tento deň pohybom a radosťou zo športu v akejkoľvek podobe. Viac športových zážitkov vám na konci školského roka prinesie celoslovenské školské finále SUPER FLORBAL s čistou energiou Ekofondu SPP. 

Každá zapojená škola, či trieda v škole, žiaci, žiačky, učitelia, učiteľky si môže urobiť krátke milé florbalové video alebo urobiť si veselú florbalovú fotografiu, aby ste nám o sebe dali vedieť. Fotografiu alebo krátke video zverejníte na svojej školskej web alebo fb stránke (použiť #medzinarodnydenflorbalu). My si vaše fotky a videá radi pozrieme.

#medzinarodnydenflorbalu 


Ako bonus sme si pre všetkých fanúšikov florbalu a naše budúce florbalové nádeje pripravili jedno prekvapenie. Tešíme sa na stredu. 



Odoberajte newsletter