Svetový freestyle ovládli ženy!

Agnes Holgersson a Sangeeta Rathi sú vyhlásené za historicky prvé šampiónky svetového pohára vo virtuálnom florbalovom freestyle (WVFFC)! Agnes Holgersson zo Švédska zvíťazila v kategórii U16 s 3217 kombinovanými lajkmi na Facebooku a Instagrame a Sangeeta Rathi z Indie zvíťazila v kategórii dospelých s 5255 kombinovanými lajkami.

 

V obidvoch kategóriách bola konkurencia o najvyššiu pozíciu vyrovnaná a v kategórii U16 sa konečné hodnotenie počas záverečného dňa hlasovania stále menilo. Nakoniec to boli dve súťažiace, ktoré vyhrali WVFFC 2020.

 

Agnes Holgersson získala najviac kombinovaných lajkov v kategórii do 16 rokov, ale iba 272 lajkov ju delilo od druhého Sherlocka Ma z Hongkongu. Aj Jonathan Egli, najmladší súťažiaci zo Švajčiarska, sa počas posledného dňa vyšplhal na tretiu pozíciu.

 

V kategórii dospelých oddelilo víťazku Sangeetu Rathi od vicemajstra Tobiasa Vermunda celkovo 960 lajkov. Jediní súťažiaci, ktorí reprezentovali Nemecko a vytvorili dvojicu, Philipp Wilbrand a Flemming Kühl, skončili tretí s 2410 kombinovanými lajkami.

 

Medzinárodná florbalová federácia blahoželá obom šampiónom WVFFC 2020 a chce poďakovať všetkým súťažiacim za úžasné videozáznamy. Všetky videá sú teraz k dispozícii aj na kanáli IFF YouTube TU!



Odoberajte newsletter