Detva s Trnavou plece pri pleci

Druhá najvyššia súťaž mužov pokračovala počas víkendu zápasmi tretieho a štvrtého kola. Bez prehry, no zo stratou jedného bodu po vzájomnej remíze 3:3, zostali už len dva tímy – Detva a Trnava.

 

Detva si však výrazne vylepšila skóre v sobotnom súboji doma proti Modre, ktorú zdolala vysoko 15:2. Sklamaním súťaže je zatiaľ Nitra. Chlapci spod Zobora majú extraligové skúsenosti, ktoré sa im proti súperom nepodarilo zúročiť a tak sú zatiaľ v tabuľke na predposlednom mieste. Včera zdolali doma Modru tesne 9:8.

 

Posledná Modra zostala ako jediná bez bodu na poslednom mieste tabuľky a ich priemer inkasovaných gólov je viac ako trinásť na jeden zápas. Pozoruhodné je, že Modrania majú v tíme strelecky disponovaného Františka Blahoviča, ktorý v troch odohratých zápasoch zavesil 16 gólov a suverénne tróni v štatistikách najlepších strelcov.

 

Bratislavský Snipers meral cestu na Východ, no v súbojoch proti Spišskej Novej Vsi (7:8) a Žltému Snehu Košice (5:8) neuspel. Liga je rozdrobená, tabuľka neúplná aj preto, že sa opäť odložili až tri zápasy. Súťaž pokračuje 3. októbra.


Ďalšie články


Odoberajte newsletter