Harvard stále bez straty, stíha ho CAPITOL

Prvá liga žien má odohratých už päť ligových kôl. Po štyroch odohratých zápasoch je na čele tabuľky suverénne usadený FBK Harvard Partizánske, ktorý aj počas víkendu svojim súperkám nedal šancu na úspech. Postupne sa rozbieha bratislavský CAPITOL, ktorý v domácom prostredí nadelil Čadci aj Likavke po trinásť gólov.

 

Partizánske postupnými krokmi kráča za svojim cieľom, ktorým je prípadný postup do Hyundai extraligy. Počas víkendu opäť uspeli a to na ihriskách svojich súperov. Zdolali Slovenskú Ľupču 10:3 a v nedeľu aj Fiľakovo 8:4. „Síce sme zobrali všetky body, ale s hrou nemôžme byť stále spokojní... S Ľupčou sa na výsledku a hre odrazilo časté striedanie zostavy, lebo hľadáme ideálne miesto pre hračky, ktoré nás posilnili na striedavý štart. S Fiľakovom sme nastúpili bez štyroch hráčok, ktoré hrajú u nás stabilne v prvých dvoch päťkách a sú ťahúnkami, ale výborne ich strelecky zastúpili Linda Detková a Tamara Dobošová, ktoré hlavne v prvej tretine, boli na neudržanie. Výborne ale zahrali mladé hráčky, ktoré nemajú ešte toľko skúseností a aj napriek ich bojovnosti sme sa mohli v oklieštenej zostave tešiť z ďalších bodov,“ povedal tréner Partizánskeho Dušan Ďuríček.

 

Z prvých bodov v sezóne sa tešili dievčatá zo Snipers, ktoré najskôr podľahli Likavke 1:5, no včera si poradili s Čadcou, ktorú zdolali 8:3. „Určite sme z tohto víkendu chceli brať všetkých šesť bodov, takže naša spokojnosť je iba polovičná. Už dlho sa nám absolútne strelecky nedarí a rovnako to bolo aj s Likavkou. S Čadcou sme si povedali, že sa musíme uvoľniť a hrať viac s chuťou a konečne nám to začalo padať a mali sme celý čas zápas pod kontrolou. Na takéto výkony budeme musieť nadviazať do ďalších kôl,“ zhodnotil výkony zvereniek bratislavského Snipers tréner Vladimír Roziak.

 

Bratislavský CAPITOL nedal v domácom prostredí šancu svojim súperkám, ktorým naložil po trinásť gólov. Čadca odišla domov s prehrou 2:13 a Likavka 1:13. Nováčik sa postupne šplhá nahor tabuľky a už je na druhom mieste o tri body za Partizánskym.

 

Všetky konečné výsledky a podrobné štatistiky tejto súťaže nájdete TU


Ďalšie články


Odoberajte newsletter